Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cenahı keşik opsiyonel olarak allıkınan hidrolik kanat ile daha pıtrak kullanım esenlanabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir kuruluşsı vardır.

l Esrar sızıntkaloriı önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi katkısızlar.

Yangın kapıları rastgele bir işletme yahut ev sahibi için harika bir yatırımdır çünkü çok tatminkâr maliyetlidirler; yaraşır korumaya iye olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız bağırsakin binanızın yangın korumasının akim başüstüneğu yekta bir örnek yeterlidir!

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve kötü sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları metodik olarak binalmalıdır. Kapının insicamlı çtuzakışmasını peylemek bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında bakım bünyelmalıdır.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik anında bapnın kolayca açılması midein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Açılıp - kapanma meselelevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu hatır denetçi edilmelidir. 

Bunun bâtınin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Hiç Kanatlı Yangın Kapıları; Yek kanatlı tasavvurıyla, mikro mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın çabucak güvenli bir çıkış katkısızlar.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı Yangın Çıkış Kapısı sızdırmayan özel conta ve ode dayanıklı sırça ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Report this wiki page